Vespa Primavera snor 50th

Views

Vespa Primavera snor 50th
Product ID: vespa-primavera-euro4-snor-50th
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 3.789,00
Het is alweer 50 jaar geleden dat Vespa de ‘Primavera’ introduceerde als nieuw model. De tijd gaat snel, want dit jaar vieren wij dat dit alweer 50 jaar geleden is. En we maken er niet zomaar een feestje van, Vespa komt met een heus Anniversary model. Alleen leverbaar bij de officiële Vespa dealer.
De Vespa Primavera 50th Anniversary is leverbaar in twee verschillende kleuren. U heeft de keuze uit Pastel Blauw of Mat Brown metallic. Beide kleuren worden voorzien van een bijpassend zadel en unieke 12 inch wielen met gepolijste velgranden. Op het deksel van het handschoenenvak is een vermelding gemaakt naar het Anniversary model door middel van een speciale 50th Anniversary-badge.

De Vespa Primavera Anniversary wordt geleverd in een zeer beperkte oplage. Wilt u er zeker van zijn dat u kans maakt op een van deze speciale uitvoeringen? Twijfel dan niet, en reserveer hem direct!

Inclusief € 240,- afleveringskosten.
 
 

* Verplichte velden

€ 3.789,00

Details

Het is alweer 50 jaar geleden dat Vespa de ‘Primavera’ introduceerde als nieuw model. De tijd gaat snel, want dit jaar vieren wij dat dit alweer 50 jaar geleden is. En we maken er niet zomaar een feestje van, Vespa komt met een heus Anniversary model. Alleen leverbaar bij de officiële Vespa dealer. De Vespa Primavera 50th Anniversary is leverbaar in twee verschillende kleuren. U heeft de keuze uit Pastel Blauw of Mat Brown metallic. Beide kleuren worden voorzien van een bijpassend zadel en unieke 12 inch wielen met gepolijste velgranden. Op het deksel van het handschoenenvak is een vermelding gemaakt naar het Anniversary model door middel van een speciale 50th Anniversary-badge. De Vespa Primavera Anniversary wordt geleverd in een zeer beperkte oplage. Wilt u er zeker van zijn dat u kans maakt op een van deze speciale uitvoeringen? Twijfel dan niet, en reserveer hem direct! Inclusief € 240,- afleveringskosten.

Technische informatie

Snor/bromfiets 25 km snor
Prijs op aanvraag € 3.789,00
Merk Vespa
Model Primavera Euro 4 50th
Motortype 4-takt/ iGET
CC 50 cc
Koeling Lucht
Startsysteem Electrisch
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Accu uitneembaar Niet bekend
Transmissie Automaat
Voorrem Schijfrem
Achterrem Trommelrem
Gewicht 107kg
Voorband 110/70 -12
Achterband 120/70 -12
Brandstoftank 7L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Kleine bergruimte
Kleur Azzurro, Marrone
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving Nee
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v