Vespa GTS 300 Supersport HPE

Views

Vespa GTS 300 Supersport
Product ID: vespa-gts-300-supersport-hpe
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 6.709,00
.Aan de Vespa GTS SuperSport 300 HPE is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt.
Iconischer dan ooit met de meest verfijnde techniek en vooruitstrevend op het gebied van veiligheid en comfort. Met zijn prettige zithouding is deze SuperSport ideaal voor dagelijks gebruik, lange ritten en over bochtige landwegen.
Het strakke design van het stalen frame is helemaal van deze tijd. Met een knipoog naar zijn voorgangers, Led verlichting en overzichtelijk dashboard zorgen voor extra rij comfort.
Met voldoende trekkracht aan boord en traploze versnelling gaat optrekken en doortrekken met dezelfde souplesse. Vooral met deze zuinige HPE motor voorzien van de nieuwste techniek.
Onder het zadel is ruimte voor een kettingslot, helm of tas. In het dashboardkastje kan je telefoon opladen tijdens het rijden.
Met het AntiBlokkeerSysteem blijft sturen mogelijk. Zo kan je fors afremmen en toch voorbij een object sturen. Met de AntiSlipRegeling blijft de GTS SuperSport in controle bij optrekken op glad wegdek.
Deze GTS SuperSport is sportief van zichtzelf en leent zich goed uit om je eigen creativiteit op los te laten. De originele accessoires van Vespa hebben een pasvorm en kwaliteit in elke detail.

Inclusief € 299,- afleveringskosten.
 
 

* Verplichte velden

€ 6.709,00

Details

Aan de Vespa GTS SuperSport 300 HPE is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met de meest verfijnde techniek en vooruitstrevend op het gebied van veiligheid en comfort. Met zijn prettige zithouding is deze SuperSport ideaal voor dagelijks gebruik, lange ritten en over bochtige landwegen. Het strakke design van het stalen frame is helemaal van deze tijd. Met een knipoog naar zijn voorgangers, Led verlichting en overzichtelijk dashboard zorgen voor extra rij comfort. Met voldoende trekkracht aan boord en traploze versnelling gaat optrekken en doortrekken met dezelfde souplesse. Vooral met deze zuinige HPE motor voorzien van de nieuwste techniek. Onder het zadel is ruimte voor een kettingslot, helm of tas. In het dashboardkastje kan je telefoon opladen tijdens het rijden. Met het AntiBlokkeerSysteem blijft sturen mogelijk. Zo kan je fors afremmen en toch voorbij een object sturen. Met de AntiSlipRegeling blijft de GTS SuperSport in controle bij optrekken op glad wegdek. Deze GTS SuperSport is sportief van zichtzelf en leent zich goed uit om je eigen creativiteit op los te laten. De originele accessoires van Vespa hebben een pasvorm en kwaliteit in elke detail. Inclusief € 299,- afleveringskosten.

Technische informatie

Snor/bromfiets Motor
Prijs op aanvraag € 6.709,00
Merk Vespa
Model GTS 300 Supersport HPE
Motortype 4-takt/ Injectie
CC 300 cc
Koeling Vloeistof
Startsysteem Electrisch
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Accu uitneembaar Nee
Transmissie Automaat
Voorrem Schijfrem
Achterrem Schijfrem
Gewicht 158kg
Voorband 120/70 -12
Achterband 130/70 -12
Brandstoftank 9.5L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Helmbak
Kleur Bleu, Grigio Titanio
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving Aan de Vespa GTS SuperSport 300 HPE is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met de meest verfijnde techniek en vooruitstrevend op het gebied van veiligheid en comfort. Met zijn prettige zithouding is deze SuperSport ideaal voor dagelijks gebruik, lange ritten en over bochtige landwegen. Het strakke design van het stalen frame is helemaal van deze tijd. Met een knipoog naar zijn voorgangers, Led verlichting en overzichtelijk dashboard zorgen voor extra rij comfort. Met voldoende trekkracht aan boord en traploze versnelling gaat optrekken en doortrekken met dezelfde souplesse. Vooral met deze zuinige HPE motor voorzien van de nieuwste techniek. Onder het zadel is ruimte voor een kettingslot, helm of tas. In het dashboardkastje kan je telefoon opladen tijdens het rijden. Met het AntiBlokkeerSysteem blijft sturen mogelijk. Zo kan je fors afremmen en toch voorbij een object sturen. Met de AntiSlipRegeling blijft de GTS SuperSport in controle bij optrekken op glad wegdek. Deze GTS SuperSport is sportief van zichtzelf en leent zich goed uit om je eigen creativiteit op los te laten. De originele accessoires van Vespa hebben een pasvorm en kwaliteit in elke detail. Inclusief € 299,- afleveringskosten.
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v