Sym Fiddle III Premium Black Pack snor en brom Silvery Grey

Views

Sym Fiddle III Euro 4 Premium Black Pack
Product ID: sym-fiddleIII-euro4-premium-black-pack-snor-brom-mat-grijs
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 2.859,00
De Fiddle III werd gelanceerd als de gloednieuwe versie uit de succesvolle Fiddle-reeks waarmee het merk veel liefhebbers aan zich heeft gebonden. Niet gek ook als je weet dat SYM staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, gecombineerd met een fraai retrodesign. De Fiddle III heeft nieuwe stijlelementen die passen bij de moderne ‘commuter’ en daarnaast een zuinige 4-takt motor die voldoet aan de strengste milieueisen. Naast de standaard Fiddle III, die al rijk is uitgerust, is er nu ook de Fiddle III Premium. De Fiddle III Premium is uitgerust met een Premium Black Pack .

De Premium Black Pack bestaat uit de volgende accessoires:
- Smoked windscherm
- Zwarte klapdrager
- Zwarte sierbeugelset voorzijde
- Zwarte sierbeugelset achterzijde

Inclusief € 200,- afleverkosten.

Details

De Fiddle III werd gelanceerd als de gloednieuwe versie uit de succesvolle Fiddle-reeks waarmee het merk veel liefhebbers aan zich heeft gebonden. Niet gek ook als je weet dat SYM staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, gecombineerd met een fraai retrodesign. De Fiddle III heeft nieuwe stijlelementen die passen bij de moderne ‘commuter’ en daarnaast een zuinige 4-takt motor die voldoet aan de strengste milieueisen. Naast de standaard Fiddle III, die al rijk is uitgerust, is er nu ook de Fiddle III Premium. De Fiddle III Premium is uitgerust met een Premium Black Pack . De Premium Black Pack bestaat uit de volgende accessoires: - Smoked windscherm - Zwarte klapdrager - Zwarte sierbeugelset voorzijde - Zwarte sierbeugelset achterzijde Inclusief € 200,- afleverkosten.

Technische informatie

Snor/bromfiets 25 km snor
Prijs op aanvraag € 2.859,00
Merk Sym
Model Fiddle III Euro 4
Motortype 4-takt
CC 50 cc
Koeling Lucht
Startsysteem Electrisch en kick starter
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Accu uitneembaar Nee
Transmissie Automaat
Voorrem Schijfrem
Achterrem Trommelrem
Gewicht 107kg
Voorband 110/70 -12
Achterband 120/70 -12
Brandstoftank 6.5L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Helmbak
Kleur Silvery Grey
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving De Fiddle III werd gelanceerd als de gloednieuwe versie uit de succesvolle Fiddle-reeks waarmee het merk veel liefhebbers aan zich heeft gebonden. Niet gek ook als je weet dat SYM staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, gecombineerd met een fraai retrodesign. De Fiddle III heeft nieuwe stijlelementen die passen bij de moderne ‘commuter’ en daarnaast een zuinige 4-takt motor die voldoet aan de strengste milieueisen. Naast de standaard Fiddle III, die al rijk is uitgerust, is er nu ook de Fiddle III Premium. De Fiddle III Premium is uitgerust met een Premium Black Pack . De Premium Black Pack bestaat uit de volgende accessoires: - Smoked windscherm - Zwarte klapdrager - Zwarte sierbeugelset voorzijde - Zwarte sierbeugelset achterzijde Inclusief € 200,- afleverkosten.
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v