Sym Fiddle III brom

Views

Sym Fiddle III Euro 4 4takt brom
Product ID: sym-fiddle-III-euro-4-4takt-brom
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 2.299,00
De SYM Fiddle III combineert prachtige retro-elementen van vroeger met de moderne technologieën van nu. Deze scooter voldoet aan de Euro 4 emissienorm.

De SYM Fiddle III is verkrijgbaar in een 25 km/u en 45 km/u uitvoering. Deze Fiddle III wordt geleverd met een overzichtelijk dashboard en LED verlichting helemaal van deze tijd..

Voor een nog lager brandstofgebruik en een betere koude start heeft de Fiddle III een geavanceerd ECS, een elektronische aansturingsysteem van de caburateur.
De Fiddle III is tevens uit te breiden met vele accessoires om zo een nog meer persoonlijke stijl aan deze scooter te geven.

Inclusief € 200,- afleverkosten.
 
 

* Verplichte velden

€ 2.299,00

Details

De SYM Fiddle III combineert prachtige retro-elementen van vroeger met de moderne technologieën van nu. Deze scooter voldoet aan de Euro 4 emissienorm. De SYM Fiddle III is verkrijgbaar in een 25 km/u en 45 km/u uitvoering. Deze Fiddle III wordt geleverd met een overzichtelijk dashboard en LED verlichting helemaal van deze tijd.. Voor een nog lager brandstofgebruik en een betere koude start heeft de Fiddle III een geavanceerd ECS, een elektronische aansturingsysteem van de caburateur. De Fiddle III is tevens uit te breiden met vele accessoires om zo een nog meer persoonlijke stijl aan deze scooter te geven. Inclusief € 200,- afleverkosten

Technische informatie

Snor/bromfiets 45 km brom
Prijs op aanvraag € 2.299,00
Merk Sym
Model Fiddle III Euro 4
Motortype 4-takt
CC 50 cc
Koeling Lucht
Startsysteem Electrisch
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Accu uitneembaar Niet bekend
Transmissie Automaat
Voorrem Schijfrem
Achterrem Trommelrem
Gewicht 107kg
Voorband 110/70 - 12
Achterband 120/70 - 12
Brandstoftank 6.5L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Kleine bergruimte
Kleur Mat Zwart, Mat Bruin, Rood/Wit,Deep Ocean Blue
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving De SYM Fiddle III combineert prachtige retro-elementen van vroeger met de moderne technologieën van nu. Deze scooter voldoet aan de Euro 4 emissienorm. De SYM Fiddle III is verkrijgbaar in een 25 km/u en 45 km/u uitvoering. Deze Fiddle III wordt geleverd met een overzichtelijk dashboard en LED verlichting helemaal van deze tijd.. Voor een nog lager brandstofgebruik en een betere koude start heeft de Fiddle III een geavanceerd ECS, een elektronische aansturingsysteem van de caburateur. De Fiddle III is tevens uit te breiden met vele accessoires om zo een nog meer persoonlijke stijl aan deze scooter te geven.
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v