Sym Cruisym 125

Views

Sym Cruisym 125
Product ID: sym-cruisym-125cc
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 4.699,00
Strak, compact en gespierd: de Cruisym pronkt met een gelikt design, knappe kleuren en de overduidelijke intentie om in het segment van de sportieve GT-maxiscooters de concurrentie ver achter zich te laten. Met een verstelbaar windscherm, ledverlichting, een USB-poort en inklapbare spiegels anticipeert de Cruisym op jouw behoeften. En dankzij de krachtige 124,9cc ééncilinder blijf je elke situatie de baas.

Deze eigenschappen springen in het oog:
- De verlichting brengt de CRUiSYM tot leven: dubbele projectiekoplampen (55 W), LED-zijmarkeringslichten, LED-knipperlichten en LED-achterlicht.
- Verstelbare voetsteunen voor meer comfort en rijplezier, met keuze uit 3 standen: Cruising, Normal en Accelerating voor nog meer fun onderweg.
- Slimme veiligheidselementen die levens redden: inklapbare achteruitkijkspiegels en verstelbaar windscherm (2 standen).
- Gebruikersvriendelijke configuratie voor een nog betere rijervaring: grote opbergruimte onder het zadel (waar 2 integraalhelmen in passen) en een handschoenenkastje met 12 V en USB-aansluiting.

Inclusief € 299,- afleveringskosten.
 
 

* Verplichte velden

€ 4.699,00

Details

Strak, compact en gespierd: de Cruisym pronkt met een gelikt design, knappe kleuren en de overduidelijke intentie om in het segment van de sportieve GT-maxiscooters de concurrentie ver achter zich te laten. Met een verstelbaar windscherm, ledverlichting, een USB-poort en inklapbare spiegels anticipeert de Cruisym op jouw behoeften. En dankzij de krachtige 124,9cc ééncilinder blijf je elke situatie de baas. Deze eigenschappen springen in het oog: - De verlichting brengt de CRUiSYM tot leven: dubbele projectiekoplampen (55 W), LED-zijmarkeringslichten, LED-knipperlichten en LED-achterlicht. - Verstelbare voetsteunen voor meer comfort en rijplezier, met keuze uit 3 standen: Cruising, Normal en Accelerating voor nog meer fun onderweg. - Slimme veiligheidselementen die levens redden: inklapbare achteruitkijkspiegels en verstelbaar windscherm (2 standen). - Gebruikersvriendelijke configuratie voor een nog betere rijervaring: grote opbergruimte onder het zadel (waar 2 integraalhelmen in passen) en een handschoenenkastje met 12 V en USB-aansluiting. Inclusief € 299,- afleveringskosten.

Technische informatie

Snor/bromfiets Motor
Prijs op aanvraag € 4.699,00
Merk Sym
Model Cruisym 125
Motortype 4-takt
CC 125 cc
Koeling Vloeistof
Startsysteem Electrisch
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Accu uitneembaar Niet bekend
Transmissie Automaat
Voorrem Schijfrem
Achterrem Schijfrem
Gewicht 180kg
Voorband 120/70 -14
Achterband 140/60 -13
Brandstoftank 12L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Grote bergruimte
Kleur Mat Zwart,Rood, Wit
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving Nee
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v