Peugeot Speedfight 4 snor R-Cupe

Views

Peugeot Speedfight 4 snor R-Cup
Product ID: Peugeot-Speedfight-4-snor-r-cup
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 2.799,00
De legendarische Peugeot Speedfight. De nieuwe Speedfight 4 R-Cup heeft een agressieve, intimiderende look gecombineerd met de techniek van nu. De sportieve R-Cup kent een stevig karakter en dat komt door zijn onberispelijke afwerking. Peugeot Scooters voldoet met deze scooter aan alle wensen en behoeften die je van een echte Speedfight mag verwachten. Nu voorzien van de nieuwste Euro-4 motor.

De Speedfight 4 R-Cup is uitgerust met een 50cc 4-takt Euro-4 motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. De R-Cup heeft een aantal handige features. Zo beschikt de Darkside over een smartphone-houder, waardoor er op een veilige en makkelijke manier gebruik kan worden gemaakt van navigatie op je scooter. Door een USB-aansluiting kan de smartphone op elk gewenst moment worden opgeladen, waardoor je nooit met een lege smartphone staat. De Peugeot Speedfight 4 R-Cup beschikt over een volledig digitaal instrumentenpaneel, wat de onberispelijke afwerking nog maar eens benadrukt.

Ben je op zoek naar een echte sportieve, stoere scooter met de handige features van nu? Dan is de Peugeot Speedfight 4 R-Cup absoluut iets voor jou.

Inclusief € 200,- afleveringskosten.
 
 

* Verplichte velden

€ 2.799,00

Details

De legendarische Peugeot Speedfight. De nieuwe Speedfight 4 R-Cup heeft een agressieve, intimiderende look gecombineerd met de techniek van nu. De sportieve R-Cup kent een stevig karakter en dat komt door zijn onberispelijke afwerking. Peugeot Scooters voldoet met deze scooter aan alle wensen en behoeften die je van een echte Speedfight mag verwachten. Nu voorzien van de nieuwste Euro-4 motor. De Speedfight 4 R-Cup is uitgerust met een 50cc 4-takt Euro-4 motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. De R-Cup heeft een aantal handige features. Zo beschikt de Darkside over een smartphone-houder, waardoor er op een veilige en makkelijke manier gebruik kan worden gemaakt van navigatie op je scooter. Door een USB-aansluiting kan de smartphone op elk gewenst moment worden opgeladen, waardoor je nooit met een lege smartphone staat. De Peugeot Speedfight 4 R-Cup beschikt over een volledig digitaal instrumentenpaneel, wat de onberispelijke afwerking nog maar eens benadrukt. Ben je op zoek naar een echte sportieve, stoere scooter met de handige features van nu? Dan is de Peugeot Speedfight 4 R-Cup absoluut iets voor jou. Inclusief € 200,- afleveringskosten.

Technische informatie

Snor/bromfiets 25 km snor
Prijs op aanvraag € 2.799,00
Merk Peugeot
Model Speedfight 4 Euro 4
Motortype 4-takt
CC 50 cc
Koeling Lucht
Startsysteem Electrisch
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Accu uitneembaar Niet bekend
Transmissie Automaat
Voorrem Schijfrem
Achterrem Trommelrem
Gewicht 100kg
Voorband 130/60 -13
Achterband 130/60 -13
Brandstoftank 8L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Helmbak
Kleur Wit
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving Nee
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v