Peugeot Django Premium Clear Pack snor en brom Ocean Blue

Views

Product ID: peugeot-django-euro4-premium-clear-pack-snor-brom-blauw
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 3.530,00
De Django is het paradepaardje uit de stal van Peugeot met typische kenmerken van het origineel uit 1955. Toen al was Peugeot innovatief als Franse fabrikant op het gebied van twee- en vierwielers. Centraal bij alle creaties stond een fraai lijnenspel en innoverende techniek. Ruim 60 jaar later is dat nog altijd niet veranderd. De Django heeft een ontwerp met een knipoog naar het verleden, maar onder dat ontwerp zit moderne techniek dat voldoet aan de strengste eisen. Het gaat nog verder met zelfs LED-verlichting en een USB-aansluiting.
Is een standaard Django voor jou nog niet voldoende? Dan levert Peugeot de Django Premium uitgerust met een Premium Clear Pack.

De Premium Clear Pack bestaat uit de onderstaande accessoires:
- Helder windscherm
- Chromen klapdrager
- Chromen sierbeugelset voorzijde
- Chromen sierbeugelset achterzijde

Inclusief € 200,- afleverkosten.

Details

De Django is het paradepaardje uit de stal van Peugeot met typische kenmerken van het origineel uit 1955. Toen al was Peugeot innovatief als Franse fabrikant op het gebied van twee- en vierwielers. Centraal bij alle creaties stond een fraai lijnenspel en innoverende techniek. Ruim 60 jaar later is dat nog altijd niet veranderd. De Django heeft een ontwerp met een knipoog naar het verleden, maar onder dat ontwerp zit moderne techniek dat voldoet aan de strengste eisen. Het gaat nog verder met zelfs LED-verlichting en een USB-aansluiting. Is een standaard Django voor jou nog niet voldoende? Dan levert Peugeot de Django Premium uitgerust met een Premium Clear Pack. De Premium Clear Pack bestaat uit de onderstaande accessoires: - Helder windscherm - Chromen klapdrager - Chromen sierbeugelset voorzijde - Chromen sierbeugelset achterzijde Inclusief € 200,- afleverkosten.

Technische informatie

Snor/bromfiets 25 km snor
Prijs op aanvraag € 3.530,00
Merk Peugeot
Model Django Euro 4
Motortype 4-takt/ Injectie
CC 50 cc
Koeling Lucht
Startsysteem Electrisch en kick starter
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Accu uitneembaar Nee
Transmissie Automaat
Voorrem Schijfrem
Achterrem Trommelrem
Gewicht 110kg
Voorband 120/70 -12
Achterband 120/70 -12
Brandstoftank 8.5L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Helmbak
Kleur Ocean Blue
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving De Django is het paradepaardje uit de stal van Peugeot met typische kenmerken van het origineel uit 1955. Toen al was Peugeot innovatief als Franse fabrikant op het gebied van twee- en vierwielers. Centraal bij alle creaties stond een fraai lijnenspel en innoverende techniek. Ruim 60 jaar later is dat nog altijd niet veranderd. De Django heeft een ontwerp met een knipoog naar het verleden, maar onder dat ontwerp zit moderne techniek dat voldoet aan de strengste eisen. Het gaat nog verder met zelfs LED-verlichting en een USB-aansluiting. Is een standaard Django voor jou nog niet voldoende? Dan levert Peugeot de Django Premium uitgerust met een Premium Clear Pack. De Premium Clear Pack bestaat uit de onderstaande accessoires: - Helder windscherm - Chromen klapdrager - Chromen sierbeugelset voorzijde - Chromen sierbeugelset achterzijde Inclusief € 200,- afleverkosten.
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v