NIU N1S brom

Views

NIU N1S brom
Product ID: niu-n1s-brom-electrisch
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 2.999,00
De NIU N-series is de slimme e-scooter. De N-series is een combinatie van innovatieve techniek en esthetiek en functioneel design. De N-Series maakt gebruik van het modernste lithium-ion accupakket dat ontwikkeld is in een samenwerking met de firma Bosch. Door het gewicht van slechts 10 kg kan u de NIU-accu makkelijk meedragen voor opladen op kantoor of thuis. Het accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen, levert een bereik van 80km, of ongeveer vier dagen normaal gebruik in de stad.
De kern van de ontwerpdoelstellingen van de N-series is het creëren van een comfortabele rijervaring en tegelijkertijd een eenvoudig design behouden.

Inclusief € 175,- afleveringskosten

*Actieradius is afhankelijk van gebruik en weersomstandigheden, het actieradius kan sterk afwijken van de opgegeven schatting.
 
 

* Verplichte velden

€ 2.999,00

Details

De NIU N-series is de slimme e-scooter. De N-series is een combinatie van innovatieve techniek en esthetiek en functioneel design. De N-Series maakt gebruik van het modernste lithium-ion accupakket dat ontwikkeld is in een samenwerking met de firma Bosch. Door het gewicht van slechts 10 kg kan u de NIU-accu makkelijk meedragen voor opladen op kantoor of thuis. Het accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen, levert een bereik van 80km, of ongeveer vier dagen normaal gebruik in de stad. De kern van de ontwerpdoelstellingen van de N-series is het creëren van een comfortabele rijervaring en tegelijkertijd een eenvoudig design behouden. Inclusief € 175,- afleveringskosten *Actieradius is afhankelijk van gebruik en weersomstandigheden, het actieradius kan sterk afwijken van de opgegeven schatting.

Technische informatie

Snor/bromfiets 45 km brom
Prijs op aanvraag € 2.999,00
Merk Niu
Model N1S
Motortype Electric
CC n.v.t.
Koeling n.v.t.
Startsysteem Electrisch
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Accu uitneembaar ja
Transmissie Automaat
Voorrem Schijfrem
Achterrem Schijfrem
Gewicht 95kg
Voorband 90/90 -12
Achterband 120/90 -12
Brandstoftank 0L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Geen bergruimte
Kleur Blauw, Rood, Wit, Zwart ,Mat Antraciet, Mat Zwart
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving De NIU N-series is de slimme e-scooter. De N-series is een combinatie van innovatieve techniek en esthetiek en functioneel design. De N-Series maakt gebruik van het modernste lithium-ion accupakket dat ontwikkeld is in een samenwerking met de firma Bosch. Door het gewicht van slechts 10 kg kan u de NIU-accu makkelijk meedragen voor opladen op kantoor of thuis. Het accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen, levert een bereik van 80km, of ongeveer vier dagen normaal gebruik in de stad. De kern van de ontwerpdoelstellingen van de N-series is het creëren van een comfortabele rijervaring en tegelijkertijd een eenvoudig design behouden. Inclusief € 175,- afleveringskosten *Actieradius is afhankelijk van gebruik en weersomstandigheden, het actieradius kan sterk afwijken van de opgegeven schatting.
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v