Derbi Senda DRD Racing

Views

Derbi Senda SM DRD Racing Euro 4
derbi Senda Racing
Product ID: Derbi-Senda-DRD-Racing-euro4
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 3.899,00
De Derbi Senda DRD Racing 50 SM is uitgerust met de nieuwste generatie motor van de legendarische Derbi 2-takt 50cc uitvoering. Deze motor beschikt over 6 versnellingen en een vloeibaar gekoelde krachtcentrale. Naast de nieuwste motor beschikt de Derbi ook over een stalen fork met een hydraulische schokdemper. Deze combinatie zorgt voor optimale comfort en stabiliteit op welke route dan ook. De roestvrijstalen uitlaat zorgt voor een voortreffelijke prestatie gecombineerd met eenvoud en een prestatie van de hoogste plank. De Derbi Senda DRD Racing 50 SM is leverbaar in de Euro4 uitvoering!

Rijd je graag off-road of het liefst over de weg? Het is met de Derbi Senda DRD Racing 50 SM mogelijk. De nieuwe Senda DRD Racing 50 SM is een lichtgewicht, krachtig, betrouwbaar en gemaakt met de kostbare componenten van de Derbi. Doordat het een lichtgewicht is, is de Senda een snelle en wendbare brommer. De Senda Racing is ideaal voor de off-road paden door het bos, maar ook over de weg is de Derbi uitermate geschikt.

Inclusief € 200,- afleverkosten.
 
 

* Verplichte velden

€ 3.899,00

Details

De Derbi Senda DRD Racing 50 SM is uitgerust met de nieuwste generatie motor van de legendarische Derbi 2-takt 50cc uitvoering. Deze motor beschikt over 6 versnellingen en een vloeibaar gekoelde krachtcentrale. Naast de nieuwste motor beschikt de Derbi ook over een stalen fork met een hydraulische schokdemper. Deze combinatie zorgt voor optimale comfort en stabiliteit op welke route dan ook. De roestvrijstalen uitlaat zorgt voor een voortreffelijke prestatie gecombineerd met eenvoud en een prestatie van de hoogste plank. De Derbi Senda DRD Racing 50 SM is leverbaar in de Euro4 uitvoering! Rijd je graag off-road of het liefst over de weg? Het is met de Derbi Senda DRD Racing 50 SM mogelijk. De nieuwe Senda DRD Racing 50 SM is een lichtgewicht, krachtig, betrouwbaar en gemaakt met de kostbare componenten van de Derbi. Doordat het een lichtgewicht is, is de Senda een snelle en wendbare brommer. De Senda Racing is ideaal voor de off-road paden door het bos, maar ook over de weg is de Derbi uitermate geschikt. Inclusief € 200,- afleverkosten.

Technische informatie

Snor/bromfiets 45 km brom
Prijs op aanvraag € 3.899,00
Merk Derbi
Model Senda SM DRD Racing Euro 4
Motortype 2-takt
CC 50 cc
Koeling Vloeistof
Startsysteem Kick starter
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Accu uitneembaar Niet bekend
Transmissie 6 versnellingen
Voorrem Schijfrem
Achterrem Schijfrem
Gewicht 96kg
Voorband 100/80/17
Achterband 130/70/17
Brandstoftank 7L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Kleine bergruimte
Kleur Zwart
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving Nee
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v