Aprilia SX 50 Red Acceleration

Views

Aprilia SX 50 Red Acceleration
Product ID: Aprilia-SX-50-red-acceleration
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 3.524,00
De 2-takt motor is voorzien van waterkoeling en een 49,9cc aluminium cilinder. De motor beschikt over veel vermogen. Er zijn 6 versnellingen waardoor je alles uit het motorblok kunt halen wat er in zit. Hierdoor ben jij sneller dan de rest. De Aprilia SX50 is van hoge kwaliteit, robuust en betrouwbaar. De SX50 is gebouwd voor een hogere snelheid en daardoor een stuk sterker.
Zowel het voor- als achterwiel is 17 inch groot. De achterband is wat dikker waardoor het wiel iets groter lijkt. De banden zijn afgestemd op verharde wegen waaronder asfalt. De schokbrekers zijn van opmerkelijk goede kwaliteit en kunnen hoge drempels moeiteloos voor hun rekening nemen. Ook aan veiligheid is gedacht. De grote remschijven voor- en achter zorgen voor optimale remprestaties. De aluminium spaakvelgen geven de Aprilia SX50 een extra sportief karakter.

Zoek je een betrouwbaar vervoersmiddel waarmee je elke dag lange afstanden kunt rijden dan is de de Aprilia SX50 de juiste keuze. Het grote zadel is zeer comfortabel waardoor lange ritten geen probleem zijn. Ook een passagier meenemen kan bij deze prachtige schakelbrommer. De voetsteunen zijn namelijk eenvoudig uit te klappen. Mede door zijn 6 versnellingen verplaats je je snel door elke verkeerssituatie. Deze Arpilia is bijzonder wendbaar en bovendien erg veilig.

Inclusief € 240,- afleverkosten.

Details

De 2-takt motor is voorzien van waterkoeling en een 49,9cc aluminium cilinder. De motor beschikt over veel vermogen. Er zijn 6 versnellingen waardoor je alles uit het motorblok kunt halen wat er in zit. Hierdoor ben jij sneller dan de rest. De Aprilia SX50 is van hoge kwaliteit, robuust en betrouwbaar. De SX50 is gebouwd voor een hogere snelheid en daardoor een stuk sterker. Zowel het voor- als achterwiel is 17 inch groot. De achterband is wat dikker waardoor het wiel iets groter lijkt. De banden zijn afgestemd op verharde wegen waaronder asfalt. De schokbrekers zijn van opmerkelijk goede kwaliteit en kunnen hoge drempels moeiteloos voor hun rekening nemen. Ook aan veiligheid is gedacht. De grote remschijven voor- en achter zorgen voor optimale remprestaties. De aluminium spaakvelgen geven de Aprilia SX50 een extra sportief karakter. Zoek je een betrouwbaar vervoersmiddel waarmee je elke dag lange afstanden kunt rijden dan is de de Aprilia SX50 de juiste keuze. Het grote zadel is zeer comfortabel waardoor lange ritten geen probleem zijn. Ook een passagier meenemen kan bij deze prachtige schakelbrommer. De voetsteunen zijn namelijk eenvoudig uit te klappen. Mede door zijn 6 versnellingen verplaats je je snel door elke verkeerssituatie. Deze Arpilia is bijzonder wendbaar en bovendien erg veilig. Inclusief € 240,- afleverkosten.

Technische informatie

Snor/bromfiets 45 km brom
Prijs € 3.524,00
Merk Aprilia
Model SX 50 Red Acceleration Euro 4
Motortype 2-takt
CC 50 cc
Koeling Vloeistof
Startsysteem Kick starter
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Transmissie 6 versnellingen
Voorrem Schijfrem
Achterrem Schijfrem
Gewicht 96kg
Voorband 110/80 -17
Achterband 130/70 -17
Brandstoftank 7L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Kleine bergruimte
Golden Mocha Rood
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving Nee
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v