Aprilia SX 50 Factory Red Stuntman

Views

Aprilia SX 50 Factory Red Stuntman
Product ID: aprilia-sx-50-factory-red-stuntman
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 3.934,00
Zoek je een sportieve schakelbrommer van hoge kwaliteit dan moet je de Aprilia SX50 kopen. Hij is comfortabel, snel en rijdt heerlijk. Met zijn 6 versnellingen haal je het maximale uit het sterke motorblok. Nu voorzien van een nieuwe Euro-4 motor waarmee deze brommer voldoet aan de strengste milieunormen. Ten opzichte van het basis model heeft deze Factory uitvoering een extra stevige Upside-down voorvork, handbeschermings kappen, aluminium achtervork, een achterschokbreker met hevelsysteem en een RVS-uitlaat.

De 2-takt motor is voorzien van waterkoeling en een 49,9cc aluminium cilinder. De motor beschikt over veel vermogen. Er zijn 6 versnellingen waardoor je alles uit het motorblok kunt halen wat er in zit. Hierdoor ben jij sneller dan de rest. De Aprilia SX50 is van hoge kwaliteit, robuust en betrouwbaar. De SX50 is gebouwd voor een hogere snelheid en daardoor een stuk sterker.

Inclusief € 275,- afleverkosten.

Details

Zoek je een sportieve schakelbrommer van hoge kwaliteit dan moet je de Aprilia SX50 kopen. Hij is comfortabel, snel en rijdt heerlijk. Met zijn 6 versnellingen haal je het maximale uit het sterke motorblok. Nu voorzien van een nieuwe Euro-4 motor waarmee deze brommer voldoet aan de strengste milieunormen. Ten opzichte van het basis model heeft deze Factory uitvoering een extra stevige Upside-down voorvork, handbeschermings kappen, aluminium achtervork, een achterschokbreker met hevelsysteem en een RVS-uitlaat. De 2-takt motor is voorzien van waterkoeling en een 49,9cc aluminium cilinder. De motor beschikt over veel vermogen. Er zijn 6 versnellingen waardoor je alles uit het motorblok kunt halen wat er in zit. Hierdoor ben jij sneller dan de rest. De Aprilia SX50 is van hoge kwaliteit, robuust en betrouwbaar. De SX50 is gebouwd voor een hogere snelheid en daardoor een stuk sterker. Inclusief € 275,- afleverkosten.

Technische informatie

Snor/bromfiets 45 km brom
Prijs op aanvraag € 3.934,00
Merk Aprilia
Model SX 50 Factory Red Stuntman Euro 4
Motortype 2-takt
CC 50 cc
Koeling Vloeistof
Startsysteem Kick starter
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Accu uitneembaar Niet bekend
Transmissie 6 versnellingen
Voorrem Schijfrem
Achterrem Schijfrem
Gewicht 96kg
Voorband 110/80 -17
Achterband 130/70 -17
Brandstoftank 7L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Kleine bergruimte
Kleur Rood
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving Nee
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v