Aprilia SR 50 R

Views

Aprilia SR 50 R
Aprilia SR 50 R
Aprilia SR 50 R Zwart
Aprilia SR R Wit
Aprilia SR 50 R Rood
Product ID: Aprilia-SR-50-R
Beschikbaarheid: 1-6 weken levertijd 
€ 3.119,00
SR 50: de legende rijdt, en het wordt nog beter. Per jaar! Toen de SR 50 voor het eerst uitkwam, was het al een klasse apart. De ""sport scooter"" categorie is er speciaal voor uitgevonden.
Nu is de SR 50 voorzien van een agressief nieuw ontwerp, geïnspireerd door de RSV Factory, maar er is meer aan de hand dan stijl! De SR 50 is voorzien van talloze technische oplossingen direct afgeleid van Aprilia's 'world-beating maxi, om je de top in apparatuur en het hoogste niveau van actieve veiligheid te laten ervaren. Met geavanceerde technologie, een legendarische naam, en gegarandeerde prestaties, is de SR voorbestemd om het Aprilia succesverhaal voort te zetten.

Inclusief € 200,- afleverkosten.


 
 

* Verplichte velden

€ 3.119,00

Details

SR 50: de legende rijdt, en het wordt nog beter. Per jaar! Toen de SR 50 voor het eerst uitkwam, was het al een klasse apart. De ""sport scooter"" categorie is er speciaal voor uitgevonden. Nu is de SR 50 voorzien van een agressief nieuw ontwerp, geïnspireerd door de RSV Factory, maar er is meer aan de hand dan stijl! De SR 50 is voorzien van talloze technische oplossingen direct afgeleid van Aprilia's 'world-beating maxi, om je de top in apparatuur en het hoogste niveau van actieve veiligheid te laten ervaren. Met geavanceerde technologie, een legendarische naam, en gegarandeerde prestaties, is de SR voorbestemd om het Aprilia succesverhaal voort te zetten. Inclusief € 200,- afleverkosten.

Technische informatie

Snor/bromfiets 45 km brom
Prijs € 3.119,00
Merk Aprilia
Model SR 50 R
Motortype 2-takt
CC 50 cc
Koeling Lucht
Startsysteem Electrisch en kick starter
Voorraad status 1-6 weken levertijd
Transmissie Automaat
Voorrem Schijfrem
Achterrem Schijfrem
Gewicht 100kg
Voorband 130/60/13
Achterband 130/60/13
Brandstoftank 7L
Aantal personen 2 personen
Bergruimte Helmbak
Golden Mocha Zwart, Wit, Rood
Kilometerstand 0Km
Garantie 2 jaar
Omschrijving SR 50: de legende rijdt, en het wordt nog beter. Per jaar! Toen de SR 50 voor het eerst uitkwam, was het al een klasse apart. De ""sport scooter"" categorie is er speciaal voor uitgevonden. Nu is de SR 50 voorzien van een agressief nieuw ontwerp, geïnspireerd door de RSV Factory, maar er is meer aan de hand dan stijl! De SR 50 is voorzien van talloze technische oplossingen direct afgeleid van Aprilia's 'world-beating maxi, om je de top in apparatuur en het hoogste niveau van actieve veiligheid te laten ervaren. Met geavanceerde technologie, een legendarische naam, en gegarandeerde prestaties, is de SR voorbestemd om het Aprilia succesverhaal voort te zetten. Inclusief € 200,- afleverkosten.
Bouwjaar 0
 
Gebruikte Scooter
Nieuwe Scooter
Motor / Tricycle
Afleveringskosten
€ 69
€ 199
€ 299
Onderhoudsbeurt
v
Volle tank
v
v
v
Kenteken te naam stellen
v
v
v
Transport van fabriek naar Sunder Bromfietsen
v
v
Verpakkingsbelasting
v
v
Kentekenplaathouder
v
v
Aanmelden bij RDW
v
v
Rijklaar maken: poetsen, afstellen en proefrit
v
v
500 km beurt
v
v
Meerkosten transport, aanmelden RDW en rijklaar maken
v